FrankenaHomepage

A world on it's own...

De Familie Frankena

De Frankena's: Er is bij ons niet heel veel bekend over onze Familie naam, maar er zijn een aantal mensen bezig met het opzetten van een goede familie Stamboom.

Martin heeft één jongere broer, Remco en ze hebben een halfzusje Esther, waarmee weinig contact is. Hun vader is Wallie geboren in Amsterdam. Hij is getrouwd geweest met moeders, Anja Bantjes(-Frankena).
Aan de Bantjes-zijde van de familie is er Oma Bantjes, die gelukkig weer terug in het Westland is. Daarnaast een aantal ooms en tantes oa. in Lelystad en Leeuwarden.
Het contact met Wallie is gelukkig weer hersteld en inmiddels heeft ook Chris al kennis gemaakt met zijn Opa, tot grote vreugde van heb beide.

We hebben niet iedereen uit onze familie hier genoemd om praktische redenen, dan zou de pagina heel erg lang(-dradig) worden.

 

Wallie

lego man Wallie is de vader van Remco en Martin, al in hun tienerjaren hebben zij zich laten adopteren door Wallie om echt een familie te vormen.

Na veel problemen zijn Anja en Wallie al een ruime tijd geleden gescheiden en is het contact min of meer verbroken. Gelukkig is het contact sinds 2008 weer hersteld en dat is erg prettig.

Hoe dan ook, de naam Frankena is onlosmakelijk aan zowel Remco als Martin, alsmede hun partners en kinderen verbonden.

 

Anja Bantjes

Anja Bantjes Anja is geboren op 26 Oktober 1954 in Amsterdam. Na vele omzwervingen getrouwd met Henk Bron en in 1976 de eerste zoon geworpen: Martin. In 1980 volgde er nog eentje genaamd Remco.

Uiteindelijk is dat huwelijk stuk gelopen en leerde Anja iemand anders kennen, waar het gezin toen woonde. Enige tijd later zijn zij gaan samenwonen. Na een tijdje is het gezin verhuisd naar Hoofddorp vanwege de afstand naar het busbedrijf en aldaar is zij getrouwd met Wallie en hebben Martin en Remco de naam Frankena middels adoptie als officieŽle naam aangenomen.

Inmiddels is "moeders" al weer een tijdje single daar het huwelijk met Wallie stuk gelopen is wegens bijzondere omstandigheden.

 

Remco

Remco & Chris Remco, de jongere broer van Martin is geboren in Meppel op 26 augustus 1980. Een creatief en driftig ( :-P ) mannetje met diverse hobbies en inmiddels opgeklommen tot KAPITEIN in de koopvaardij bij de Rederij Arklow Shipping te Rotterdam.


 

 

Bezoek ook eens zijn eigen website: www.cotjuh.nl

 

 

Oma Bantjes

Oma Bantjes Oma Bantjes geboren in 1924 te Kampen is de moeder van Anja en over-grootmoeder van Chris.

Helaas kon Oma niet meer helemaal alleen voorzichzelf zorgen en moest ze verhuizen naar Huizen. GELUKKIG konden wij onze Oma weer ontvoeren en dumpen in Monster. Heerlijk dichtbij en zo kunnen Oma en achterkleinkind nog ruim van elkaar genieten.

Onze favoriete Oma en wij hopen dat zij nog lang en gezond mag leven.