FrankenaHomepage

A world on it's own...

De Familie Frankena

Martin, Hester, Chris, Fleur, Isabel en Budah.

Martin is de trotse vader van Chris en woont samen Hester en haar dochters Isabel en Fleur. Sinds Begin 2012 is ook onze nieuwe Berner "Budah" bij ons komen wonen.
Chris is Martin zijn eerste en grote trots van een zoon, geboren in September 2006. Op deze pagina wat korte informatie over ons, Budah en de familie(-s). Klik op de foto van elk gezinslid om door te gaan naar zijn/haar pagina's. Rechts vindt U ook alle links naar de familieleden.

 

Martin

Martin op de dienstmotor Martin is 39 jaar en werkt sinds 2008 als Weginspecteur IM+ bij Rijkswaterstaat, team Randstad-zuid. Hij houdt van muziek luisteren, motorrijden, werken met de computer, lekker eten, musea bezoeken, motorboot varen, vakantie met camper en uiteraard heel veel tijd doorbrengen met het gezin.

Wat is zijn grootste passie? Playmobil! Al heel jong kreeg hij zijn eerste Playmobil set, en deze is nog steeds in bezit.
Het grootste deel van zijn verzameling bestaat uit Playmobil motoren & trucks, van de standaard in de winkel verkrijgbare sets, tot hele zeldzame sets. Uiteraard alles nieuw in de doos.

Daarnaast is er nog de LEGO® collectie. Al zijn hele leven is Martin gek op de kleine bouwsteentjes en dan voornamelijk het "standaard" Miniland thema van LEGO® waaronder ook de bekende treinen vallen. Hij heeft een grote collectie sets en spaart ook allerlei bijzonderheden en verzamel objecten van het bekende speelgoedmerk.

Het meest in het oog springende is zijn LEGO® Brandweer Korps, gemodelleerd naar het Westlandse Brandweerkorps genaamd het WCFB.

Daarnaast is Martin jarenlang een vervent vrijwilliger van het Motor Begeleidings Team geweest, waar voorheen erg veel van zijn vrije tijd aan besteed werd. Tegenwoordig heeft hij hier te weinig tijd voor.

 

Hester

Hester Hester is 35 jaar en de moeder van Jean-Luc, Isabel en Fleur. Samen met Martin, Isabel, Fleur en Chris woont zij in 's-Gravenzande in onze nieuwe woning. Jean-Luc woont bij zijn vader.

Wat doet een Hester zoal? Zorgen voor het hele spul en werken in het Westerhonk. Daarnaast maakt zij als directeur van haar eigen bedrijf HES HaarEnStyling (kapster) het randstedelijk gebied en het Westland onveilig, met veel succes.

 

 

Chris

Chris Chris is geboren op 17 september 2006. Hij heeft zich ontwikkeld tot een ondeugende dreumes.

Chris woont om beurten bij zijn moeder en vader en dat gaat heel erg goed. Hij houd van stoeien, zwemmen, fietsen, dieren, gek doen en helemaal van zijn Opa's en Oma's. Op het kinderdagverblijf heeft Chris het ook erg naar zijn zin en hij is erg leergierig en houdt van samen "delen".

Hoe Chris gegroeid is en om meer van Chris te weten te komen, kijk dan op zijn eigen pagina(s). Ook staan er een aantal filmpjes van Chris op de site.

 

Fleur

Chris De jongste van de drie dames in huis, ook de meest ondeugende. Fleur is een slim en bijdehandte jongedame die ook nog eens erg creatief en behulpzaam is. Ze houd van spelen en vooral samen met Chris, die twee kunnen zichzelf echt uren vermaken, zowel met zichzelf als met speelgoed.

 

 

 

Isabel

Chris De oudste dochter van Hester en ook zij woont bij ons. Isabel helpt iedereen heel erg graag en doet altijd erg haar best daarvoor. Ze heeft soms moeite om zichzelf te kunnen vermaken, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door haar lieve en behulpzame aard.

Isabel doet het goed op school en haar vooruitgang is ook buiten school goed merkbaar. Dansen en lekker gek doen zijn haar favoriete hobbies, maar ook lezen en televisie kijken heeft ze geen enkele moeite mee.

 

 

 

Budah

Budah-art Budah is een Berner Sennen en is sinds Februari 2012 ons nieuwste familielid. We hebben bewust weer gekozen voor een reu en dit wordt onze tweede Berner.
De kinderen vinden het allemaal net zo spannend als wij het vinden en waarschijnlijk geldt dat ook voor Budah.

Volg Budah en ons op zijn eigen weblog, steeds weer nieuwe dingen en belevenissen.

Alastor zal altijd in onze gedachten blijven. Daar veranderd de komst van Budah niets aan, maar hij brengt wel nieuwe vreugde en gezelligheid binnen het gezin.

 

Alastor # RIP #

Alastor op de fauteuil Dit is onze eerste Berner Sennen hond Alastor. Alastor is op 10 Mei 2011 overleden en net geen 10 jaar oud geworden. Alastor kon goed met iedereen en alles overweg, hield erg van spelen en vooral van aandacht. Alastor was een reu en een echte allemansvriend, het ging erg goed samen met Chris, maar ook met andere kinderen, mensen en dieren.