FrankenaHomepage

A world on it's own...

Disclaimer en Privacy

Deze website is een persoonlijke/familie website.

Alle informatie op de website is eigendomsrecht van de Familie Frankena, het ontwerp van de site is eigendom van M.Frankena. Alle logo's merknamen en beeldmerken etc. zijn eigendom van de eigenaren en merkrechthouders van de betreffende zaken. Er is geen enkel opzet of intentie om een merk te misbruiken of gebruiken zonder toestemming op deze website. Deze website en alles wat hier getoond wordt is puur en alleen voor persoonlijk gebruik en als zodanig mag hier geen enkel recht aan ontleend worden.

Deze website en alles wat hier getoond/geschreven wordt, heeft niets te maken met de LEGO® Group AS Denemarken en/of Rijkswaterstaat danwel het Ministerie van Verkeer en Waterstaat. Alle gebruikte logo's en/of namen en beeldmerken zijn alleen ter illustratie gebruikt en niet bedoeld om eerder genoemde bedrijven/instanties te schaden en/of te misbruiken of zich als zodanig voor te doen.

Deze website wordt gesponsord door Art Of War Central (AOWC / www.artofwarcentral.com) en daarmee is het gebruik van het logo en de naam, alsmede plaatjes gerelateerd aan AOWC toegestaan door AOWC. Deze website heeft verder niets te maken met AOWC en is daarmee niet-, en kan ook niet verantwoordelijk gehouden worden voor wat op de AOWC website en/of forums vermeld wordt en v.v.

Alle foto's en filmpjes getoond op de site zijn eigendom van M.Frankena en/of de Familie Frankena tenzij anders vermeld en het is dan ook niet toegestaan deze te kopieėren, vermenigvuldigen danwel te gebruiken op andere websites of enige andere vorm van publicatie zonder de nadrukkelijke schriftelijke toestemming van de Familie Frankena.

Deze website gebruikt geen enkele manier om prive gegevens van U als gebruiker te registreren en/of te verzamelen.